Medewerker tehuis verdacht van seksueel misbruik 7 kinderen
26 Mar 2021, 00:56
foto


Dinanath J. wordt verdacht dat hij ontuchtige handelingen heeft gepleegd met zes meisjes en een jongen die in een kindertehuis wonen. Op vragen van rechter Lydia Ravenberg ontkende hij donderdag ooit een seksuele handeling met een van de minderjarigen te hebben gepleegd.

De man vertelde dat hij werkzaam was als chauffeur en magazijnmedewerker van het kindertehuis. Hij vermoedt dat de beschuldigingen tegen hem uit jaloezie zijn gedaan. Hij denkt ook aan een opgezet plan en een valse aangifte tegen hem. Dinanath J. vertelde dat hij erop toezag dat medewerkers van het kindertehuis geen donatiespullen meenamen uit het magazijn naar huis. Daarom denkt hij dat er haat tegen hem is.

Tijdens het verhoor benadrukte de verdachte meerdere keren dat hij zulke schaamteloze handelingen nooit zou plegen met de kinderen. Over een van de meisjes vertelde hij bekend te zijn met haar achtergrondsituatie. Hij weet dat het kind het moeilijk had en eerder door een groep mannen was verkracht. Daarom zou hij nooit ontuchtige handelingen met haar plegen.

De rechter confronteerde hem met verklaringen afgelegd door de slachtoffers die aangeven dat de man hen heeft betast en seksueel misbruikt. De kinderen gaven ook aan dat zij door de verdachte werden mishandeld. Dinanath J. gaf hierop aan dat hij de kinderen een pakslaag heeft gegeven, maar nooit heeft mishandeld met letsel. In april zal het Openbaar Ministerie zijn strafeis presenteren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May