Santokhi geeft startsein VHP politieke campagne 2025
17 Jan, 00:54
foto
VHP-voorzitter tevens president Chan Santokhi in een officiële toespraak bij 72 jaar VHP, een productie van de CDS.


VHP is gestart met de politieke campagne voor de verkiezingen van 2025. Het startsein is zaterdag gegeven door partijleider tevens president Chan Santokhi. Hij heeft het volk via een productie van de Communicatie Dienst Suriname toegesproken bij de 72e verjaardag van de oranjepartij.

"De VHP heeft met haar Orange Movement, grote delen van de samenleving landelijk bereikt. De VHP streeft ernaar om haar leidende rol in de huidige regering, bij de komende verkiezingen verder uit te bouwen en we gaan in alle 10 districten zetels halen! En we gaan voor meer dan 28 zetels! De ingezette transformatie van de partij zal verder worden voortgezet," zei Santokhi.

De partij zal haar succesvolle campagne met onder andere Meet the People, Road Shows en slimme projecten, wederom aanvangen, kondigde Santokhi aan. "Zo treden we weer in directe contact met u, het volk van Suriname, om de noden van het volk in kaart te brengen. De partij wordt klaargestoomd om mede op grond van de evaluatie van de verkiezingen en de verkiezingscampagne, te starten met een nieuwe frisse en moderne campagne, welke gericht is op de betrokkenheid van elke Surinamer, en de versnelde ontwikkeling van ons land."
Advertenties