Twee mannen aangehouden voor bedreiging met dood
28 Nov, 14:20
foto


Twee verdachten zijn in verzekering gesteld voor bedreiging met een misdrijf tegen het leven gericht. Een man deed aangifte bij de politie van het bureau Nieuw-Nickerie tegen H.B. Volgens verklaring van de aangever zat hij op zijn balkon, toen een zwarte Toyota Mark X voor zijn huis stopte. Een man stapte uit het voertuig, waarna hij een zwartkleurige pistool op hem richtte en dreigde hem te zullen doodschieten. De aangever zag kans via een achterraam van zijn woning te vluchten.

Een dag daarna werd er nog een aangifte van bedreiging gedaan tegen dezelfde H.B. door een andere aangever. De verdachte H.B. zou een vuistvuurwapen op de aangever hebben gericht en hem met de dood hebben bedreigd. De tweede aangever gaf aan dat H.B. met een zwarte  Mark X was en in gezelschap vertoefde van een kompaan die ook gewapend was.

Beide verdachten werden opgespoord en eerder deze maand aangehouden. Op H.B. en zijn kompaan zijn aangetroffen en in beslag genomen twee luchtdruk pistolen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De verdachte H.B. heeft meer op zijn kerfstok, gezien het feit dat er meerdere aangiften tegen hem zijn gedaan op de afdeling Fraude. Naar aanleiding van een onderzoek heeft de afdeling Fraude bij beide verdachten een aantal goederen in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties