Amar Randjitsing aangesteld als directeur SZF
05 Oct 2020, 20:43
foto
Amar Randjietsing is de nieuwe directeur van Staatsziekenfonds.


Amar Randjitsing (50) is per vandaag aangesteld als algemeen directeur bij de Stichting Staatsziekenfonds (SZF). In deze functie volgt hij Ricky Kromodihardjo op, die op 30 juli 2020 werd bedankt. Volgens de nieuwe algemeen directeur staat het SZF voor de uitdaging om meer dan ooit prioriteit te geven aan het inlopen van achterstanden, waaronder jaarrekeningen en begrotingen.

Een van de belangrijkste doelen is het in kaart brengen van een kosten-batenanalyse, zodat de financiële positie van het SZF zichtbaar gemaakt wordt. Hiermee kan vastgesteld worden welke maatregelen of procedures noodzakelijk zijn om de interne beheersing van de organisatie goed te monitoren, zodat dit op termijn positief doorwerkt naar de externe organisaties. 

Randjitsing wil door een goede verstandhouding met alle stakeholders het SZF verder tillen naar hogere niveaus. Hij gaat voor waarborging van de continuïteit. Het formuleren van beleidsdoelen op korte, middellange en lange termijn is een van de eerste actiepunten. De taken die hieruit voortvloeien, zullen leiden tot acties die ondernomen moeten worden om de statutaire doelstellingen verder te realiseren, meldt de afdeling Corporate Communications van het SZF. 

Randjitsing is bedrijfseconoom en heeft een decennialange ervaring in het verzekeringswezen. Bij de verzekeringsmaatschappijen Assuria en Parsasco heeft hij gediend in topfuncties; bij de laatstgenoemde was hij ruim twintig jaar general manager. De nieuwe directeur is eerder op de dag geïntroduceerd bij het personeel door minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. 


Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April