Stanley Dijksteel, nieuwe president-commissaris SRS
28 Sep, 04:42
foto
Stanley Dijksteel, president-commissaris bij SRS
.


De nieuwe raad van toezicht bij Stichting Radio Omroep Suriname (SRS) wordt vandaag geïnstalleerd. De nieuwe president-commissaris bij het staatsmedium is Stanley Dijksteel. Hij is hoofdbestuurslid van de VHP met communicatie in zijn portefeuille. Hij is ook adviseur van de president. 

De overige leden van de raad zijn Idris Naipal (VHP-Mediacommissie), Oscar Flakkalobi, Naama Leidsman en Olushola Abena (allen van ABOP). De raad van toezicht is benoemd per 1 september. Er zijn al beschikkingen opgemaakt door minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken. 

Starnieuws verneemt dat de nieuwe directeur deze week op een persconferentie geïntroduceerd zal worden. Dan zal ook worden aangegeven wat het beleid van de SRS zal zijn en welke plannen de nieuwe leiding heeft. De directeur wordt voorgedragen door de VHP. 

De regering heeft niet ervoor gekozen om te werken met één raad van toezicht bij SRS en STVS. Bij de Staatstelevisie is Kenrich Cairo de nieuwe president-commissaris, voorgedragen door de ABOP. Daar zal de directeur door de ABOP worden voorgedragen. 
Advertenties