Banden prowagen Moengo lek door criminele handeling
05 Apr, 18:42
foto


Ook in Moengo is de politie gestuit op crimineel gedrag in navolging van enkele andere delen van het land. In Moengo plaatste men een lat met spijkers dwars onder een zandweg waarover een prowagen reed met het gevolg dat beide voorbanden doorboord werden.

De politie vraagt aan de plaatselijke gemeenschappen om mee te helpen dit asociale en criminele gedrag te bestrijden. Mensen kunnen dit doen door hun misnoegen over dit gedrag kenbaar te maken aan gezinsleden, familieleden, vrienden en kennissen.

Bel de politie en geef door de straatnaam en de plek waar zo’n plank met spijkers verstopt is. Het is bij het doorgeven van de informatie goed om aan te geven  ter hoogte van welk huisnummer of locatie die plank met spijkers onder het zand verstopt is. Mensen mogen anoniem bellen naar de plaatselijke politie of op het alarmnummer 115.

Het is in een ieders belang dat de politie beschikt over prowagens die in rijbare staat verkeren om snel hulp te kunnen bieden. Aan de mensen die dit criminele gedrag vertonen, geeft de politie mee dat zij eraan moeten denken dat zij zelf, hun gezinsleden, hun familie of vrienden hulp nodig kunnen hebben waarbij de politie niet op die hulpverlening zal kunnen reageren, omdat de banden van de prowagen lek zijn, laat de politie Public Relations optekenen.