Satis Baldewsingh hervat vandaag radio-tv programma
07 Feb 2020, 05:41
foto


Programmamaker Satis Baldewsing hervat later op de ochtend het radio-tv programma op Radio 9/Trishul tv. Hij was uit de ether, nadat aangifte tegen hem gedaan was. Baldewsingh werd op 27 januari, nadat hij zich aangemeld had, aangehouden wegens belediging en bedreiging van het staatshoofd en is uiteindelijk op 3 februari vrijgelaten. 

Baldewsingh zal de presentatie samen met Anand Biharie verzorgen. Starnieuws verneemt dat er goede gesprekken zijn gevoerd met de directie van Radio 9 en de programmamakers. Het onderwerp van vandaag is Banken in Suriname... geen vertrouwensbasis? "Juist nu is het belangrijk om van ons te laten horen en te laten zien dat wij ons recht op de waarheid opeisen", zegt Baldewsingh. 

De presentator merkt op dat de vrijheid van meningsuiting in een democratie een kostbaar goed is dat moet worden bewaakt door eenieder die in vrijheid wenst te leven. Hij is blij dat hij weer invulling kan geven aan het versterken van de democratie via het programma. Hij is blij dat luisteraars hem hebben ondersteund en participeren in zijn programma door te luisteren en hun mening te uiten. 

Het programma ‘Arki Dya!’ is vanaf 07:00 uur dagelijks te beluisteren op FM-kanaal 98.9 en te bekijken op Trishul-TBN televisiekanaal 20.6, alsook via Facebook (‘satis baldewsingh’) en internet: www.radio9suriname.com.

Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April