Man omgekomen bij aanrijding Afobakaweg
07 Dec, 15:53
foto


Oswald Lafantie (43) is donderdag omgekomen bij een aanrijding op de Afobakaweg met een vrachtwagen. Hij overleed ter plaatse. De politie van Brokopondo trof beide voertuigen ongeveer 15 meters in het  bos langs de weg aan. De personenauto werd zwaar beschadigd tegen een boom aangetroffen met daarin het ontzielde lichaam van Lafantie.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de personenautobestuurder Lafantie vanuit Afobaka richting Paramaribo reed, terwijl de 31-jarige vrachtwagenbestuurder L.S. uit tegenovergestelde richting kwam aangereden.
Een getuige van deze aanrijding verklaarde aan de politie dat het hard regende en dat de personenautobestuurder, naar zijn mening, met een vrij hoge snelheid reed. De bestuurder van de personenauto verloor de controle over zijn voertuig en kwam terecht op de rijhelft van de vrachtwagenbestuurder met als gevolg de aanrijding.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. Het slachtoffer was in het bezit van een geldig rijbewijs. De vrachtwagenbestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs, meldt de politie Public Relations. De verkeersbarometer staat op 71 voor dit jaar. 

Monday 27 January
Sunday 26 January
Saturday 25 January