5 bronzen medailles tot nu toe tijdens Consude
04 Dec, 02:51
foto
De judoka's hebben vier bronzen medailles behaald dinsdag in Paraguay tijdens Consude. (Foto: Sport & Jeugdzaken)


De judoka's Leonie Williams, Leontine Williams, Jahdiel Redout en Damian Kemper hebben op dag 3 van de Consude Games in Paraguay 4 bronzen medailles voor Suriname kunnen binnenhalen. Samen met de bronzen medaille van Ronald Green, 80m sprint specials, die hij op dag 2 van de games heeft binnen gehaald, heeft Suriname reeds 5 medailles in de wacht kunnen slepen.

De zaalvoetballers hebben tegen Peru verloren met 0-1. De schakers is het niet gelukt om te winnen van Brazilië. Zij hebben met 0.5-3.5 verloren. De zwemmers hebben ook geen finale plekken weten te behalen op de onderdelen 50m vrije slag en 200m wisselslag. Op het onderdeel verspringen hebben de specials ook geen finale plekken weten te behalen. 

De volleybal heren zowel dames zijn dinsdag ook in actie gekomen. De dames hebben verloren tegen Bolivia met 0-3 en de heren met 1-3 tegen Chili. Evenals volleybal zijn ook de dames en de heren voor basketbal in actie gekomen. De jongens hebben tegen Chili verloren met 47-77 en de dames tegen Uruguay met 30-32, meldt Sport en Jeugdzaken. 


Saturday 25 January
Friday 24 January
Thursday 23 January