Man levenloos aangetroffen onder poort te Leiding 8
19 Sep, 15:33
foto


Marc Jean Kesnel (55) is levenloos door een eigenaar van een pand te Leiding 8 onder de poort aangetroffen. Het onderzoek van de politie van Leiding 9A heeft uitgewezen dat de poort vermoedelijk woensdagavond op Kesnel moet zijn gevallen, met voor hem het noodlottige gevolg. 

Volgens verklaring van de eigenaar was Kesnel als landbouwer in dienst bij hem en woonde reeds 9 tot 10 jaar in de achterwoning. Na zijn landbouwwerkzaamheden begaf hij zich 's avonds naar de winkel om zich te goed te doen aan wat alcohol. Het vermoeden bestaat dat hij op 18 september in beschonken toestand terugkeerde naar huis. De poort die vrij zwaar is, moet vermoedelijk door tot nog toe onbekende reden op hem zijn gevallen.

De eigenaar die in de voorste woning verblijft, belde Kesnel omstreeks 9.00 uur vanmorgen op, maar kreeg geen gehoor. De eigenaar ging op zoek naar zijn arbeider en trof hem levenloos onder de poort aan. Het ontzielde lichaam van Kesnel is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.