NDP: Ruim 200 ABOPers doen overstap naar paars
18 Jul 2019, 18:51
foto
De feestelijke vergadering van de NDP in het infocentrum van de partij aan de Indira Gandhiweg.


Ruim tweehonderd ABOPers uit voornamelijk het district Wanica hebben besloten de NDP te ondersteunen. Woensdagavond zijn de ABOPers uit de verschillende ressorten van het district Wanica officieel verwelkomd tot de paarse partij. Deze feestelijke vergadering vond plaats aan de Indira Gandhiweg in het infocentrum van de NDP.

De nieuwe leden werden toegesproken door Sylvana Afonsoewa, Grasella Jozefzoon, Martin Misiedjan, Nesha Gajadharsukul, Rossellie Cotino en vicepresident Ashwin Adhin. De groep die is binnengebracht onder coördinatie van onder andere Anita Akrosie en Safira Abendé, bestaat voor ongeveer 90% uit vrouwen. “Mi kon na NDP omdat mi e sjie ontwikkeling”, zei een enthousiaste nieuwkomer. Deze opmerking werd toegejuicht door de ondersteuners. 

De vicepresident was onder de indruk dat de ontwikkeling waaraan wordt gewerkt, opgemerkt wordt. Volgens Adhin heeft het stijgen van de nationale koers niet ervoor gezorgd dat de snelheid van de ontwikkeling is verminderd. Nesha Gajadarsukul die recentelijk nog vanuit de VHP haar intrede heeft gedaan in de NDP, ging ook in op het feit dat ze de overstap heeft gedaan, omdat ze merkt dat de NDP werkt naar verdere ontwikkeling van Suriname. Zij is blij mee dat anderen dit opgemerkt hebben en dezelfde stap als haar hebben genomen. 

Afonsoewa deelde herinneringen van de 'De Goede Verwachting' die alleen door de NDP gezien werd en in ontwikkeling is gebracht. Cotino benadrukte het feit dat de NDP vrouwen de kans geeft om zich te ontwikkelen binnen de maatschappij. Zij overhandigde de eerste lidmaatschapskaarten en gaf daarbij de officiële toekenning aan de nieuwe NDP’ers.

Advertenties

Wednesday 02 December
Tuesday 01 December
Monday 30 November