Veiligheid luchthaven Zorg en Hoop nu bij JAP Airport
19 Aug 2015, 20:06
foto


Het security-team van de Johan Adolf Pengel Luchthaven te Zanderij heeft de volledige verantwoordelijkheid over de veiligheid op het vliegveld Zorg en Hoop overgenomen. De NV Luchthavenbeheer heeft onder begeleiding van het Bureau Nationale Veiligheid (BNV) van het Kabinet van de President geruime tijd gewerkt aan de overname.

Mark Karg van BNV heeft in de vertrekhal van vliegveld Zorg en Hoop ten overstaan van Casas directeur Brian de Souza, symbolisch de overdracht gedaan aan de algemeen directeur van de NV Luchthavenbeheer Lesley Winter. Hij heeft op zijn beurt de zaak overgedragen aan Edwin Heuvel die ook belast is met de veiligheid op de luchthaven te Zanderij. Dit meldt de afdeling Public Relations & Communications van NV Luchthavenbeheer.

Alle betrokkenen spreken van een lang verwacht moment dat zal moeten resulteren in het beter waarborgen van de veiligheid op de luchthaven te Zorg en Hoop. De financieel directeur van de NV Luchthavenbeheer Robby Poetisi en de directeur van de Luchtvaartdienst, Robby Venlo, waren ook aanwezig bij de overdracht. De security officers van de NV Luchthavenbeheer zijn gelijk begonnen met het werk.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May