Remie Tarnadi lijsttrekker NDP Coronie
18 Mar 2015, 13:00
foto
Remie Tarnadi en Joan Wielzen zijn de kandidaten van NDP.


Remie Tarnadi, parlementariër NDP/Mega Combinatie, gaat voor een vierde termijn. Hij wordt lijsttrekker van de partij in het kokosdistrict Coronie. Tarnadi zegt aan Starnieuws dat dit de wens van de partij is. Ook de achterban ziet dit graag gebeuren. “Mijn drive zit in de sociale kracht en affiniteit met de bevolking”, deelt Tarnadi mee.

De tweede kandidaat voor de NDP is Joan Wielzen. Zij is leerkracht en counselor van beroep. Inmiddels hebben de kandidaten gezamenlijk vergaderd te Soemberedjo. Op deze wijkvergadering zijn de aanwezigen voorgehouden over de kandidaten die op de lijst komen. In eerste instantie had Tarnadi bekendgemaakt dat hij niet meer terug zou komen. Dit, omdat hij anderen en jongeren de kans wilde geven. Nu is hij van mening veranderd, omdat de achterban en de partij wel van eist dat hij zich weer kandidaat stelt.

Tarnadi is geboren en getogen Coroniaan. In 1990 keerde hij terug naar Coronie om te werken als leerkracht op een school. Vanaf zijn negentiende jaar is Tarnadi actief in de politiek. Hij is DNA-lid geweest in 1996-2000, 2005-2010 en 2010 tot heden. Ontwikkeling voor Coronie staat centraal bij de parlementariër. “Het heractiveren van de rijstsector, ondernemerschap, weg werken van de werkloosheid en goede natte en droge infrastructuur zijn enkele zaken die hoog op mijn lijst staan”, deelt Tarnadi mee.

Wanita Ramnath
Advertenties

Saturday 18 May
Friday 17 May
Thursday 16 May