President Bouterse verhinderd op Bigi Sma Dey
17 Nov 2014, 01:00
foto
Uren voordat de 'Bigi Sma Dey' ten einde was vertrokken de senioren burgers in groten getale van White Beach.


Moe van het wachten hebben senioren burgers van Wanica en Para er gisteren te White Beach de brui aan gegeven. Een uur voor de afsluiting van het evenement, kwam de melding dat president Desi Bouterse was verhinderd.

De bigi sma dey heeft voor velen daardoor niet dat speciaal tintje gehad. “Wij zouden graag de president willen zien op deze dag, maar helaas moeten wij vertrekken. Ik was meer om hem hier, want eten doe ik elke dag”, zegt Soeparmo Djasman. Ook Adeline Akiembo wilde het staatshoofd zien. “Ik wilde enkele danspasjes samen met hem maken. De bus vertrekt en iedereen gaat weg, terwijl wij zo op onze president hadden gerekend”, vertelt Akiembo.

Ook andere senioren burgers hadden gerekend op de aanwezigheid van president Bouterse, aangezien hij wel naar Nickerie is geweest voor de Bigi Sma Dey daar. Lange tijd is de burgers voorgehouden dat het staatshoofd onderweg was. Rond een uur of één vertrokken grote groepen senioren huiswaarts. Er was genoeg eten en drank. Ook voor de entertainment was gezorgd. De senioren kregen ook een pakket mee naar huis.

Diverse ministers, districtscommissarissen en parlementariërs hebben ook gewacht op het staatshoofd, totdat de afmelding kwam.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May