Bouterse heeft een gesprek gehad met Regillio Dors
08 Nov 2014, 14:00
foto
Regillio Dors met de voorzitter van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo. (Foto: Facebook pagina Dors)


"Ik ben blij dat ik mijn hart heb gelucht bij president Desi Bouterse. Nu heeft hij het verhaal van beide kanten gehoord. Ik ben uit de NDP gestapt en ben nu bij Pertjajah Luhur. Ik blijf daar". Dit antwoordt Regillio Dors op vragen van Starnieuws, nadat hij werd geconfronteerd met de informatie dat hij zojuist een onderhoud had met NDP-voorzitter Bouterse aan de Larecoweg in Nickerie.

Dors reageerde zeer verbaasd dat de informatie al buiten is. Op de vraag of de voorzitter van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo, op de hoogte is van het onderhoud, zegt hij dat "de partijstructuren van Nickerie weten dat ik een gesprek zou hebben met de president".

Het onderhoud met de president duurde ongeveer een half uur. "Wij hebben onder vier ogen met elkaar gesproken", zegt Dors. Hij wil inhoudelijk niet ingaan op wat er is besproken. "Bij mij gaat het er om dat ik mijn zegje heb kunnen doen", stelt Dors. Hij was coördinator van de NDP-jongeren in Nickerie. Door ruzie met onder andere hoofdbestuurslid Rashied Doekhie is Dors uit de partij gestapt.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May