AZP vangt via noodpoli cito patiënten oogheelkunde op
20 Jun, 01:57
foto
De opruimingswerkzaamheden zijn in volle gang bij het Oogpolikliniek van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. (Beeld: AZP)


Met man en macht wordt er gewerkt om de ravage aangericht door het storten van het plafond van de afdeling Oogheelkunde van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) op te ruimen. Algemeen directeur van het ziekenhuis, Claudia Redan, deelt Starnieuws mee dat er op twee locaties noodvoorzieningen getroffen zijn om cito-patiënten voor oogheelkunde op te kunnen vangen.

Het architectenbureau KDV zal vandaag doorgaan met het onderzoek om vast te stellen wat de oorzaak is en hoe het staat met de veiligheid van het gebouw. In de ruimte is behalve Oogheelkunde ook de Dermatologie en meerdere afdelingen ondergebracht. Ook het kantoor van de directie en administratieve diensten zijn nog niet vrijgegeven.

"Te midden van alle tumult is dit voor ons het zoveelste teken. Wij rekenen nu meer dan ooit op de overheid om het ziekenhuis ten volle te ondersteunen om alle geplande rehabilitatie projecten zonder uitstel uit te laten voeren," zegt algemeen directeur Redan.

Sunday 24 February
Saturday 23 February
Friday 22 February
Thursday 21 February