Brunswijk noemt zich volksleider; overtuigd van 100.000 plus stemmen
23 Jun, 00:00
foto
ABOP voorzitter, vicepresident Ronnie Brunswijk, wordt naar binnen begeleid. De partij heeft zaterdagavond een infocentrum in gebruik genomen te Blauwgrond. (Foto's: René Gompers)


ABOP voorzitter, vicepresident Ronnie Brunswijk, is ervan overtuigd dat zijn partij 100.000 plus stemmen zal halen bij de komende verkiezingen. Hij merkte zaterdagavond tijdens een wijkvergadering aan de Commissaris Roblesweg te Blauwgrond op dat om de verkiezing te winnen een leider populair moet zijn. Het volk moet vertrouwen in de leider hebben. Hij moet een volksleider zijn. Hij heeft een analyse gemaakt dat een groot deel van de samenleving hem als leider wil hebben. Hij is een leider die doet wat hij zegt en eenieder helpt. 

De ABOP heeft gisteren ressortbesturen geïnstalleerd van Blauwgrond, Rainville, Munder, Beekhuizen, Weg naar Zee en Centrum. Er is ook een infocentrum geopend te Blauwgrond. In dit ressort Geyersvlijt zal elke maand een centrum worden geopend. Blauwgrond is niet traditioneel een haard van de ABOP. Nu is daar een verandering in gekomen werd benadrukt op de vergadering. De ABOP is van plan haar stempel te drukken in Geyersvlijt. Vanaf vandaag is Brunswijk van plan om huis aan huis te gaan om met mensen te praten.

Brunswijk verwacht dat massaal op hem gestemd zal worden. Op 25 mei 2025 is het bij het tellen van de stemmen: ABOP, Brunswijk, ABOP Brunswijk, ABOP Brunswijk, ABOP Brunswijk. Als het gaat om de leiders Ronnie Brunswijk, Chan Santokhi, Ramon Abrahams of Jenny Simons, Gregory Rusland dan is de keuze volgens de ABOP topman duidelijk. Er zal op hem worden gestemd. Het gaat niet om de partij maar om de leiders volgens Brunswijk. "A leider disi na wan mooy boy, a lobi sma, a helpi potiman", legde hij uit.

 ABOP leider Ronnie Brunswijk in interactie met zijn gehoor.

Een opiniepeiling hoeft voor de ABOP niet te worden gehouden door een bureau. Brunswijk maakt zelf opiniepeilingen en analyses. Daarvoor heeft hij gestudeerd, deelde hij mee. Het ziet er heel goed uit voor zijn partij, maar uit strategische overwegingen zal hij niet prijsgeven wat de opiniepeiling die hij gedaan heeft als resultaat heeft. De ABOP groeit in het hele land, voerde Brunswijk aan.

Na de verkiezing van 2020 is Brunswijk niet stil blijven zitten. Hij is overal in het land gegaan. Van Langa Tabiki naar Stoelmanseiland, Puketi, Ma Lobi, Godo Olo, Dri Tabiki. Verder naar diverse Inheemse gebieden van Apetina, Tepu, Kwamalasumutu, Alalapadu, Coerini, Kabalebo, Kaaiman ston. Hij is geweest naar diverse stammen en recent naar Nickerie en Saramacca. "A volk musu sabi yu", benadrukte de ABOP voorzitter.

De politicus voerde aan dat een leider tussen het volk moet zijn. Een volksleider moet zich bewegen tussen de mensen. Daarom gaat hij in de ghetto in Geyersvlijt, de ghetto in Abrabroki, de ghetto in Ramgu, in Eprahaimzegen, in Pontbuiten. "En we gaan naar alle ghetto's. Niet iedereen durft daar te gaan. "Dus a leider disi, meneer Brunswijk is er overal", deelde hij mee. Volgens Brunswijk heeft God een bedoeling met deze leider die de ABOP leidt.
Advertenties

Saturday 13 July
Friday 12 July
Thursday 11 July