85-jarige man overleden na aanrijding
09 May, 14:02
foto


De voetganger P.P. (85) is na te zijn aangereden door een bromfiets woensdag op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) overleden.

De politie van het bureau Livorno deed de plek van de aanrijding aan de Sir Winston Churchillweg voor onderzoek. Bij aankomst troffen de wetsdienaren zowel de bromfietser als de voetganger met verwondingen aan. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de bromfietser R.R. (41) over de Sir Winston Churchillweg reed, komende vanuit de richting van de Dageraadweg. 

De voetganger P.P. die de weg voor meer dan de helft was overgestoken, werd door onoplettendheid van de bromfietser aangereden en viel door de slag op de berm. Zowel de voetganger als de bromfietser liepen zwaar lichamelijke letsels op en werden per ambulance overgebracht naar de SEH. P.P. heeft het niet gered.

Hangende het onderzoek is de bromfiets ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van P.P. is in opdracht van het Openbaar Ministerie eveneens ter obductie door de politie beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 20 May
Sunday 19 May
Saturday 18 May