Sportzaken Nickerie houdt Srefidensi sportactiviteiten
16 Nov, 15:24
foto
De domino wedstrijd tussen het Korps Penitentiaire Ambtenaren en het Korps Brandweer Suriname.


De afdeling Sportzaken Nickerie is woensdag gestart met sportactiviteiten met het oog op 48 jaar Srefidensi. De ministeries en parastatale bedrijven nemen het tegen elkaar op in vier takken van sport: domino, slagbal, volleybal en voetbal. 

Bij de opening woensdagavond namen de werkers van Openbaar Groen en Afvalbeheer het op tegen hun collega's van de Belastingen bij het onderdeel domino. De Belastingdienst bleek sterker te zijn dan Openbaar Groen en won de wedstrijd met een verschil van 11 punten.   

Bij de tweede wedstrijd ging het tussen het Korps Brandweer en het Korps Penitentiaire Ambtenaren. De Penitentiaire Ambtenaren trokken aan het langste eind en stuurden de brandweermannen terug met een verschil van 14 punten.
De finale van het onderdeel domino wordt op vrijdag 24 november afgewerkt.

Donderdagmiddag zullen er slagbalwedstrijden gespeeld worden op het Parkveld vanaf 16.00u. Vrijdagavond zal het onderdeel volleybal helemaal afgewerkt worden op het Volksplein. Zaterdag- en zondagmiddag zullen de voetbalwedstrijden op het Parkveld gespeeld worden. 

De finale van slagbal en voetbal zal donderdag 23 november afgewerkt worden terwijl op vrijdag 24 de finale van domino gespeeld zal worden waarna de prijzen zullen worden uitgereikt. Na de prijsuitreiking zal er een karaoke zangfestijn gehouden worden tussen de werkers en daarmee zal de Srefidensi activiteiten worden afgesloten.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May