Moordverdachte aangehouden door politie Albina
05 Feb 2023, 18:56
foto


Moordverdachte Milton M.(34) is ongeveer 9 km verwijderd van de Oost Westverbinding nabij een kamp opgespoord en aangehouden met in zijn bezit een scherp voorwerp. Hij wordt ervan verdacht in de vroege zondagochtend de 65-jarige Jeroem Daily aan de Oost-Westverbinding te Jango Pasi in het disrtict Marowijne om het leven te hebben gebracht.

De politie van het bureau Albina kreeg vanochtend een telefonische melding van een jager dat een lijk van een manspersoon zich bevond op de locatie. De wetsdienaren speelden direct in op de melding en troffen bij aankomst het het slachtoffer aan dat geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood vast, meldt de politie Public Relations.

Naar zeggen van de beller was hij vroeg in de ochtend gaan jagen en zag bij terugkeer een man met een scherp voorwerp in zijn bezit wiens hand besmeurd was met bloed. Hij vond dit vreemd, liep verder en bij het naderen van een kamp zag hij het ontzielde lichaam en schakelde direct de politie in.

De wetsdienaren spoorden direct de verdachte Milton M. op en hielden hem aan. Het scherpe voorwerp dat op hem werd aangetroffen is door de politie in beslag genomen. Het motief tot het plegen van zijn daad is vooralsnog onbekend.

Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Advertenties

Saturday 18 May
Friday 17 May
Thursday 16 May