Ramadhin deze maand naar Cuba
04 Oct, 13:36
foto
Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en onderminister van Cuba, Tania Margarita Cruz Hernández.


Minister Amar Ramadhin zal deze maand naar Cuba afreizen om gesprekken voort te zetten, waarbij er ook een onderhoud zal zijn over de mantelovereenkomst tussen Suriname en Cuba voor gezondheidswerkers. Op uitnodiging van de Cubaanse minister van Volksgezondheid zal de bewindsman aanwezig zijn op de Cuba Salud Conference, die zal plaatsvinden in Havana, Cuba.

Ramadhin heeft tijdens de 30th Pan American Sanitary Conference van de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO) diverse bilaterale gesprekken gevoerd met functionarissen van bevriende naties. Hij heeft in Washington D.C. onder andere een gesprek gehad met de onderminister van Volksgezondheid van Cuba, Tania Margarita Cruz Hernández waarbij in aanloop naar een bezoek aan Cuba er wat afspraken zijn gemaakt. Er is van gedachten gewisseld over de samenwerking tussen beide landen.

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking heeft reeds eerder overleg gehad met Cuba over de samenwerking, meldt de Communicatiedienst Suriname.
Advertenties

Friday 27 January
Thursday 26 January
Wednesday 25 January