Groot aantal Surinamers gestrand in Miami
28 Sep, 10:09
foto
Gestrande passagiers op de airport van Miami, Florida.


Een groot aantal Surinamers is gestrand op de luchthaven van Miami. Passagiers die al in het toestel van American Airlines zaten gisteren, kregen te horen dat de piloot door het stormweer niet uit huis kon. De vlucht werd gecanceld. Een van de gestrande passagiers zegt aan Starnieuws dat het niet duidelijk is wanneer ze naar huis kunnen. Mensen hebben de nacht doorgebracht op de luchthaven.

Passagiers kregen te horen dat het om een overmachtssituatie gaat. "Wij zijn gewoon aan ons lot overgelaten. De meeste mensen hebben geen geld om een hotel te betalen. Wij weten ook niet hoe lang de situatie zal duren". Er is totaal geen duidelijkheid en de meeste mensen kunnen nauwelijks eten meer kopen.

Een reisbureau merkt op dat weersomstandigheden inderdaad vallen onder overmachtssituatie. Veel vluchten worden gecanceld of verlaat uitgevoerd. De annuleringen vinden plaats in een periode waar mensen met vakantie waren. De gestrande Surinamers hopen dat de regering de helpende hand gaat bieden als de situatie uitzichtloos blijft.
Advertenties