Aanhouding bij roadblock leidt tot oplossing veediefstallen
25 Sep 2022, 16:45
foto


Diefstallen op grote schaal van varkens uit Wageningen en vee uit Klein Henar in het district Nickerie zijn opgelost. De politie van Wageningen en Burnside hebben na speurwerk meerdere zaken opgelost nadat autobestuurder R.R. op 22 september werd aangehouden tijdens een roadblock.

Tijdens controle door de politie van Regio West aan de Ir.Attaoelahweg in het district Nickerie werd in het voertuig aangetroffen en in beslag genomen een bruingevachte kalf. Ook het voertuig dat de verdachte bestuurde, bleek
gedemonteerd te zijn. Het voertuig en een mobiele telefoon die R.R. bij zich had zijn eveneens hangende het onderzoek in beslag zijn genomen.

R.R. legde een volmondige bekentenis af, waarbij is gebleken dat hij in opdracht van A.D. alias 'Biga' het kalf heeft opgehaald te Wageningen ter hoogte van de TW-brug, bij H.I. en O.R. Bij de controle post te Burnside werden de verdachten A.D., H.I. , O.R. en A.R. in de kraag gevat. Ook twee helpers en ene Poekie kwamen in beeld, die kort daarna door de politie werden opgespoord en aangehouden, meldt de politie Public Relations.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn deze verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.
Advertenties

Saturday 18 May
Friday 17 May
Thursday 16 May