Bholanath Narain wordt dc Wanica Zuidoost
24 Aug 2022, 00:00
foto
Bholanath Narain is genoemd als de nieuwe dc van Wanica Zuidoost. (Foto: Openbaar Groen)


Het district Wanica krijgt binnenkort twee nieuwe districtscommissarissen. President Chan Santokhi  tevens voorzitter van de VHP heeft op een vergadering van de politieke organisatie meegedeeld dat districtscommissaris (dc) Shafiek Goelaman van Wanica Zuidoost zal worden vervangen. Dc Suraksha Hirasingh van Wanica Noordwest heeft andere ambities. Starnieuws verneemt dat zij een diplomatieke post zal krijgen in Guyana.

De nieuwe dc voor Wanica Zuidoost wordt de VHP'er Bholanath Narain. Zijn naam is genoemd door de president Santokhi. Hij is nu waarnemend directeur van Openbaar Groen. Narain is bekend geworden van de Vernieuwingsbeweging van de oranjepartij. Er zijn veel klachten vanuit de structuren en de gemeenschap gekomen over Goelaman, werd meegedeeld op de vergadering in Wanica. Daarom is besloten hem op zeer korte termijn te vervangen.

Santokhi voerde aan dat er een evaluatie heeft plaatsgevonden van diverse functies. Na twee jaar regering is het noodzakelijk om personen die niet goed functioneren te vervangen. "A sari keba", merkte hij op.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May