Ook HVB ondersteunt de protestacties lijfelijk
24 Jul 2022, 14:50
foto


De Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) roept haar leden op om op gepaste wijze de acties van de Organic Movement fysiek te onderzoeken. De partij heeft de afgelopen week van de protestdemonstraties bezorgd gevolgd en betuigt haar solidariteit aan de organisatie. Naast DOE, A20 en NDP heeft HVB ook kenbaar gemaakt de acties fysiek te ondersteunen.

De huidige sociaal-, economische en politieke situatie wordt gekenmerkt door emoties van teleurstelling, frustratie, wanhoop en woede bij de samenleving, stelt de HVB. Na ruim 2 jaren regering is het duidelijk dat de problemen in het land de regering boven het hoofd gegroeid zijn. Er is haast geen enkel gebied te verzinnen waar er vooruitgang is geboekt.

"We zijn de weg in het onderwijs volledig kwijt en de gezondheidszorg  bevindt zich nu op de intensive care. Voor grote delen van de samenleving zijn de meest elementaire levensbehoeften nu buiten bereik, terwijl de regering niet in staat is te besparen. Integendeel, krijgen regeringsgezinden vrij spel om volgens het 'friends and family principe' te stoeien met staatsmiddelen", stelt de HVB. 

Wanneer burgers tegen deze achtergrond gebruik maken van hun recht op vrije meningsuiting en vreedzame betoging, zal dat altijd worden ondersteund door de HVB.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May