Natio werkt lijvig trainingskamp af in Thailand
25 Mar 2022, 02:14
foto
Bondscoach Stanley Menzo deelt zijn inzichten met Damil Dankerlui.


De nationale voetbalselectie van Suriname die zondag in en tegen Thailand oefent, is intussen goed aangekomen in het gastland. Na een enerverende reis die voor een enkeling wel meer dan 10 uren duurde, is de selectie haast voltallig. Onder leiding van bondscoach Menzo zijn er intussen reeds enkele trainingen afgewerkt.

Het management heeft een lijvig trainingsprogramma samengesteld waarbij er tweemaal per dag zal worden getraind. Menzo maakt gebruik van deze oefenwedstrijd die voorafgaat aan een trainingskamp om zijn speelwijze in te slijpen bij de groep, aangezien hij bij de volgende FIFA-window reeds officiële wedstrijden moet afwerken. Het is dus van eminent belang dat de keuzeheer deze gelegenheid aangrijpt om de spelers niet alleen te leren kennen, maar ook te weten hoe ze het best ingezet kunnen worden. Van de opgeroepen spelers is alleen Sheraldo Becker afwezig, vanwege privé-omstandigheden. In tegenstelling tot Suriname zal Thailand gedurende deze FIFA-interlandperiode, wel twee oefenwedstrijden afwerken. Het gastland won het oefenduel op 24 maart tegen Nepal, met 2-0.
 
De communicatie met het thuisfront is er een om u tegen te zeggen. Het persmanagement voorziet de pers hier te lande van de nodige updates, compleet met beeldmateriaal, zodat de gemeenschap - zij het vanop afstand- deelgenoot kan zijn van het reilen en zeilen rondom Natio. Door deze aanpak kan de betrokkenheid van het publiek bij het traject waar Natio aan begonnen is, worden vergroot.

De wedstrijd van Natio tegen Thailand staat voor zondag om 09:00u op het programma.
Advertenties

Saturday 22 June
Friday 21 June
Thursday 20 June