Ronny Brunswijk lijsttrekker in Marowijne
08 Apr 2010, 00:40
foto


Ronny Brunswijk wordt opnieuw lijsttrekker van de A-Combinatie in Marowijne. In Paramaribo wordt op de tweede plaats de voorzitter van het wetenschappelijk bureau van de ABOP, ex-minister Alice Amafo, gekandideerd. Op de lijst in Paramaribo komen ook Robby Poetisi, Ronald Kalea en Freddy Palata voor. De ABOP heeft zeven plekken in Paramaribo.

Brunswijk zegt aan Starnieuws dat de kandidaten van de A-Combinatie vanmorgen worden gepresenteerd. “Dan pas is het duidelijk wie allemaal op de lijst voorkomen. Ik heb nu nog niet alle bewilligingsformulieren ontvangen. Pas wanneer ik die binnen heb, ben ik zeker ”, aldus Brunswijk.

De dagelijkse besturen van de A-Combinatie hebben tot woensdagavond laat vergaderd. “We hadden afgesproken dat we geen kandidaten zouden stellen in Nickerie, Saramacca, Coronie en Commewijne. We gaan morgen beslissen of hierin verandering komt”, zegt Brunswijk. Partner BEP heeft vijf kandidaten gesteld in Nickerie, waarbij Radjinder Sookha de lijsttrekker is en August Lila de ‘lijstduwer’.

Brunswijk zei dat nog niet alle formaliteiten in orde zijn. In Wanica kandideert ABOP Marinus Cambiel en Marlene Malobi. In Marowijne is naast Brunswijk ook Marinus Bee kandidaat. Brunswijk merkt op dat de presentatie van de kandidaten niet toegankelijk is voor de pers. “We hebben geen pers uitgenodigd”.
Advertenties

Wednesday 30 November
Tuesday 29 November
Monday 28 November