Verkeersongeval Coronie kost oma en kleindochter leven
10 Jun 2021, 15:03
foto


De twee personen die woensdag bij een auto-ongeval in Coronie zijn omgekomen, zijn Oetrakoemari Barsati (56) en haar kleindochter Shanegee Barsati (13). Het verkeersongeval vond plaats op de Oost-Westverbinding bij plantage Moy. Het rijbewijs van de autobestuurder die een Fransman is, is nog niet achterhaald.

Bij aankomst van de politie hadden omstanders de inzittenden uit het voertuig gehaald uit de langs de weg lopende kanaal. Het meisje dat een nekfractuur had opgelopen, vertoonde geen teken van leven meer. De grootmoeder die bewusteloos was, werd gereanimeerd door omstanders.

De andere personen in de auto, de 21-jarige bestuurder, zijn vrouw (22) en een driejarige werden samen met grootmoeder Barsatie voor medische behandeling afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum. Kort na aankomst in het ziekenhuis, overleed Barsati. De lijken van grootmoeder en kleindochter zijn in beslag genomen.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat uit voorlopig onderzoek is gebleken dat de bestuurder met de vier inzittenden vanuit Paramaribo reed richting Nickerie. Op gegeven moment zou de bestuurder uitgeweken zijn voor diepe kuilen in de weg, waarbij hij de controle over de besturing van het voertuig heeft verloren. De auto is over de kop geslagen, botste vervolgens tegen een schutting aan om te eindigen in de langs de weg lopende kanaal.
Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April