'Bigi Boy' verliest alle 5 rondes van Fransman Gane
28 Feb, 02:04
foto
Bigi Boy heeft alle vijf ronden tijdens de UFC Fight Night 186, in de UFC Apex in Las Vegas verloren. Het hoofdgevecht van de avond is voor velen niet geworden wat ervan verwacht werd.


De hoge verwachtingen die Suriname had over de hoofdwedstrijd waarin Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik zijn krachten zou meten met de Fransman Ciryl 'Bon Gamin' Gane, zijn niet uitgekomen. Na vijf rondes is de Fransman unaniem tot winnaar uitgeroepen door de jury. 

Er was weinig vuur in het gevecht van Bigi Boy. Gane was hem in alle vijf rondes de baas. Hij versloeg Bigi Boy met 50-45 punten. Gane zei na de wedstrijd dat hij meer actie had verwacht van zijn tegenstander. Hij lokte hem uit, maar kreeg weinig respons.

Velen hadden verwacht dat Bigi Boi, die duidelijk voorzichtig vocht, in de vijfde ronde in actie zou komen. Alleen een knock-out zou hem nog de overwinning kunnen bezorgen. Ook in Las Vegas werd meer actie verwacht van zo een belangrijke wedstrijd om hoger op de ladder te kunnen stijgen. Bigi Boy die op de 4e plek staat, zal na dit verloren gevecht lager komen te staan. Van de 11 wedstrijden heeft Bigi Boy 2 verloren, terwijl Cane alle 8 optredens op zijn naam heeft geschreven.

"Respect voor Ciryl Gane MMA. Zoals gezegd ben je een fenomenale vechter!", heeft Bigi Boy zojuist op zijn Facebook-pagina geschreven.
Advertenties

Saturday 16 October
Friday 15 October
Thursday 14 October