Visser doodgestoken door collega
13 Jan, 20:20
foto


Radjpal Hamied (51) meer bekend als 'Burham' is op dinsdag tijdens een vechtpartij op een vissersboot door een collega visser neergestoken. Het incident vond op de Atlantische Oceaan ter hoogte van Kamp 3 in de omgeving van Matapica plaats.

De politie van het bureau Nieuw-Amsterdam trof het ontzielde lichaam van de man in de boot aan, die teruggekeerd was naar Nieuw Amsterdam. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast, waarna zijn ontzielde lichaam na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag is genomen.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen dat de vissers op 12 januari omstreeks 12.30 uur vanuit Nieuw-Amsterdam vertrokken om op zee te gaan vissen. Omstreeks 21.00 uur gooiden de vissers het anker uit. Op gegeven moment ontstond er een vechtpartij om drugs tussen het slachtoffer en zijn collega. De dader haalde een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht Hamied een fatale steek toe in zijn rechter bovenarm.

Door het gebeuren keerden de vissers terug naar de aanmeerplek te Nieuw-Amsterdam, maar onderweg liet het slachtoffer door de opgelopen verwonding het leven. Toen de boot was aangemeerd te Nieuw-Amsterdam koos de verdachte in deze zaak het hazenpad. Aan zijn opsporing en aanhouding wordt gewerkt, meldt de politie Public Relations.
Advertenties