Zoon Brunswijk heeft 10 kg goud gevonden
25 Nov, 14:51
foto
Vicepresident Ronnie Brunswijk toont aan RTL Nieuws de foto van zijn zoon die 10 kg goud heeft gevonden. (Foto: RTL Nieuws)


Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft aan het Nederlandse medium RTL Nieuws verteld dat zijn zoon vorige week maar liefst 10 kg goud heeft gevonden. Een dag van te voren had Brunswijk gebeden en om hulp gevraagd om de Cubaanse studenten die een jaar gestrand waren in Suriname te helpen.

"Ik heb gebeden. De volgende dag belde mijn zoon: 'Papa, ik heb 10 kilo goud gevonden. Je kunt die mensen helpen.' Zie je hoe God werkt?" Brunswijk toont een foto van de 10 kilo goud die zijn zoon vond aan het Nederlandse medium.

Brunswijk heeft een uitvoerig gesprek gehad over diverse onderwerpen. Hij verwijst vaker aan God als het gaat over belangrijke keuzes in zijn leven – "De Almachtige heeft mij bijgestaan zodat ik in de meeste gevallen de juiste keuze maakte. "Als je mensen helpt, helpt God je ook. Ik wil vooral sociaal zwakkeren en mensen in nood helpen. Dat zit in mijn bloed. En ik denk dat de Almachtige me ook een handje geeft," zegt Brunswijk.
Advertenties