Man doodgestoken te Abra Broki; verdachte ingesloten
09 Nov 2020, 20:59
foto


Kastiel Orson (36) is omgekomen bij een steekpartij zaterdag op de kruising van de Calcutta- en de Herman Steinbergstraat. De afdeling Kapitale Delicten trof het levenloze lichaam van Kastiel ter plaatse aan. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat de 42-jarige Leon D. alias 'Domme' of 'Ojo' in een gevecht verwikkeld was geraakt met het slachtoffer Kastiel. Leon D. haalde een scherp voorwerp te voorschijn en stak Kastiel daarmee in zijn borststreek. Na het strafbaar feit te hebben gepleegd, verliet de verdachte de plaats. 

De verdachte Leon D. meldde zich op zondag aan op de afdeling Kapitale Delicten, na te zijn ontboden. Hij geeft toe het strafbare feit te hebben gepleegd. Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer Kastiel om het leven is gebracht, is nog niet achterhaald, meldt de politie Public Relations. 

De verdachte Leon D. is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen voor obductie. 
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April