Covid-19: Vandaag 3 nieuwe gevallen; 62 genezen
13 Sep, 20:13
foto


Vandaag zijn 62 personen genezen verklaard. Van de 33 testen die afgenomen zijn, zijn 3 positief bevonden terwijl 30 negatief zijn. In vergelijking met de voorgaande dagen zijn er heel weinig testen gedaan. Het aantal active cases is gedaald naar 639. 

99 patiënten worden in diverse ziekenhuizen behandeld, terwijl op de Intensive Care Units 7 zieken zijn opgenomen. In isolatie zijn er op dit moment 548 personen die positief bevonden zijn. In quarantaine zijn er 56 personen. 

President Chan Santokhi heeft vanavond nieuwe maatregelen bekendgemaakt. Diverse sectoren mogen vanaf maandag weer activiteiten ontplooien. De avondklok blijft van kracht en geldt van 20.00 uur tot 5.00 uur, ook in het weekend. 

Samenscholing is opgevoerd van vijf naar tien personen, terwijl religieuze organisaties bijeenkomsten mogen houden met maximaal 50 mensen als de maatregelen gehandhaafd kunnen worden. Dit geldt ook voor begrafenissen. Feesten blijven verboden. 

Recreatieoorden; casino’s; gok- en vermakelijkheid gelegenheden; kansspel kantoren; sportscholen, yoga dansscholen, aerobics, zumba, sport- en fitnesscentra of –gelegenheden; contact beroepen, zoals binnen de fysiotherapeuten, kapsalons, kappers en barbershops, en markten mogen op basis van protocollen die ontwikkeld zijn, activiteiten ontplooien. Ook hier geldt strikte naleving van de voorschriften.
Advertenties