Carla Boëtius benoemd tot waarnemend hoofd ATV
29 Aug 2020, 04:46
foto
Carla Boëtius, coordinator van de nieuwsdienst, is benoemd tot waarnemend hoofd van ATV. Zij neemt het roer over van Romano Doulat (links), die heeft bedankt.


Carla Boëtius, coördinator van ATV-nieuwsdienst, zal per 1 september een nieuwe uitdaging aangaan. Zij is benoemd als waarnemend hoofd van ATV. De functie is vrijgekomen nadat Romano Doulat heeft bedankt. Boëtius gaat de uitdaging aan om het televisiestation dat 33 jaar bestaat, naar grotere hoogte te tillen. 

Boëtius is al een kwart eeuw werkzaam op de nieuwsdienst, waar ze het geschopt heeft tot hoofd. Verder verzorgt zij ook programma's op de televisie. Zij is ook voorzitter van de Surinaamse Vereniging van Journalisten. Zij neemt met weemoed afscheid van de nieuwsdienst, maar hoopt toch tijd te vinden om bijdragen te blijven leveren. 

De directie van Telesur heeft het personeel vrijdag meegedeeld dat Boëtius het roer over zal nemen bij ATV. "Ik ga per 1 september met één stapje vooruit", antwoordt Boëtius bescheiden op een vraag van Starnieuws over haar nieuwe carrière. 


Advertenties

Wednesday 29 November
Tuesday 28 November
Monday 27 November