49-jarige vrouw overleden aan Covid-19; 21e dode
19 Jul, 14:16
foto


Een 49-jarige vrouw is vanochtend overleden aan Covid-19. Zij werd behandeld in de Intensive Care Unit van het Regionaal Ziekenhuis Wanica. 21 levens zijn te betreuren aan deze besmettelijke ziekte. 

Zaterdag zijn 42 nieuwe active cases erbij gekomen. Nadat de Covid-website bijgesteld was, verneemt Starnieuws dat nog een persoon positief is getest. De teller van het aantal besmette personen in Suriname is gestegen naar 1002. 

Minister Amar Ramadhin heeft besloten dat de cijfers op de website van de overheid één keer per etmaal zal worden aangepast. Dat gebeurt om 20.00 uur. Het zal even duren voor de nieuwe cijfers beschikbaar zullen worden gesteld. 

Intussen is ook bekend geworden dat twee personeelsleden - een man en een vrouw - van Newmont besmet zijn. Zij zijn in het KKF ondergebracht. Een vrouw die werkzaam is bij Newmont, is naar Frans-Guyana geweest voor een begrafenis. Zij is daar besmet geraakt en heeft van 1 tot 11 juli normaal gewerkt bij het goudbedrijf. Toen zij ziek werd, is haar groep afgezonderd. 

Het drama bij Rosebel Goldmines lijkt voorbij te zijn. Er zijn geen mensen meer in quarantaine bij Rosebel, die zich opmaakt om deze week de productie op te starten. Bond en directie zijn bij Bemiddelingsraad. Verwacht wordt dat maandag overeenstemming zal worden bereikt ten overstaan van de Bemiddelingsraad. 
Advertenties

Saturday 24 October
Friday 23 October
Thursday 22 October