Politie-informatie over dodelijke aanrijding Afobakaweg
13 Jul, 13:20
foto


Soenita Ramautarsing (29) en haar dochter Jane Ramautarsing zijn na een aanrijding zaterdag overleden. Deze aanrijding vond plaats op de Afobakaweg, ter hoogte van mast 14. Moeder en dochter zijn ter plaatse overleden. In het voertuig bevonden zich als mede inzittenden de heer A.B. en mevrouw S.R. Zij zijn zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie Public Relations. 

De politie van het bureau Paranam ging ter plaatse voor een onderzoek. Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat de autobestuurder F.J. over de Afobakaweg reed, komende vanuit de richting van Powakka en gaande in de richting van Paranam. Hij was daarbij in het gezelschap van een jonge vrouw.

Volgens verklaring van F.J. werd hij ter hoogte van mast nummer 14 ingehaald door een Toyota Prado. De bestuurder van de Toyota Prado hield daarbij geen rekening met de tegenligger, in deze de personenauto die bestuurd werd door Ramautarsing. De vrouw week uit om een aanrijding te voorkomen met het gevolg dat zij op de rijhelft van de heer F.J. terechtkwam. 

De bestuurder van de Toyota Prado, die voorlopig als veroorzaker van de aanrijding wordt aangemerkt, is doorgereden. De politie is bezig met de opsporing van de bestuurder. De ontzielde lichamen zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, in beslag genomen. Het aantal verkeersdoden is gestegen naar 28. 

Tuesday 04 August
Monday 03 August