Vader kapt zoon dood te Welgedacht C-weg
23 Feb, 10:13
foto


Tony Persaud (38) heeft zaterdagavond het leven gelaten, nadat zijn vader hem heeft gekapt. Het drama vond plaats te Welgedacht C-weg. Politiewoordvoerder, hoofdinspecteur Humphrey Naarden, zegt aan Starnieuws dat het slachtoffer ter plekke is overleden aan de opgelopen verwondingen. 

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat vader en zoon die op één terrein wonen, ruzie met elkaar hebben gekregen. Volgens verklaringen leefden die twee enige tijd in onmin met elkaar. Gisteravond ging het weer mis. De vader was dronken en bedreigde de zoon dat hij hem zou doodkappen. 

Op gegeven moment ontstond er een handgemeen tussen die twee. Ook de zoon had gedronken. Na de schermutselingen zat de zoon buiten onder een afdak een biertje te drinken. De vader kwam terug met een houwer. Hiermee heeft hij het slachtoffer kapverwondingen toegebracht op het bovenlichaam en aan de handen. 

Toen de ambulance aankwam, bleek de man al te zijn overleden. De vader is aangehouden door de politie van Santo Boma. Na ontnuchtering zou hij worden voorgeleid. 

Monday 06 April
Sunday 05 April