Apostel Maldonado bidt voor president en land
22 Feb 2020, 12:41
foto
President Desi Bouterse (midden) ontvangt apostel Guilliermo Maldonado (rechts van hem) voor een beleefdheidsbezoek. Tweede van rechts bisschop Steve Meye. (Foto: NII)


President Desi Bouterse heeft apostel Guilliermo Maldonado vrijdag voor een beleefdheidsbezoek ontvangen op het presidentieel paleis. De geestelijke leider is in Suriname in verband met de Super Natural Encounter. Maldonado zal de Surinamer empoweren om te staan in de kracht van God en de bovennatuurlijke wonderen van Jezus Christus te doen. Tijdens het bezoek is er zowel voor het staatshoofd als ons land gebeden, meldt het Nationaal Informatie Instituut. 

Bisschop Steve Meye die ook aanwezig was tijdens het bezoek aan president Bouterse laat optekenen dat donderdag  reeds een dienst gehouden werd in de Anthony Nesty Sporthal waar God machtige dingen heeft gedaan. Vandaag zal op het Onafhankelijkheidsplein een evenement worden gehouden, dat toegankelijk is voor eenieder. Meye gelooft dat de glorie van God zal neerkomen op de natie Suriname. De Nieuwe Generatie Gemeente Gods Bazuin is de organisator van de driedaagse Super Natural Encounter Suriname.

Maldonado meent dat er een honger bestaat naar Gods woord, mensen willen hun leven verbeteren en Suriname veranderen. Hij wijst erop dat verandering niet mogelijk zal zijn zolang God niet wordt uitgenodigd om het eerdergenoemde te realiseren. Volgens hem moet het geloof van de mensen vergroot worden. Dat is dan ook de reden waarom er een driedaagse geestelijke bijeenkomst gehouden wordt. Maldonado is wereldwijd bekend om wonderen die hij heeft verricht. Hij is in Suriname met zijn eigen muzikale begeleiding. 
Advertenties