Man omgekomen in het verkeer aan de Oost-Westverbinding
17 Feb, 22:49
foto


Ludwig Karwafodi (52) is op zaterdagavond 15 februari overleden na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding. De aanrijding vond plaats ter hoogte van Alfonsdorp in het district Marowijne.

Kort vóór de aanrijding reden twee autobestuurders richting Albina. De 29-jarige autobestuurder M.S. reed voor met twee mede-inzittenden, onder wie Karwafodi.

Op een gegeven moment bracht M.S. zijn voertuig tot stilstand, om een mede-inzittende de gelegenheid te geven uit te stappen. De autobestuurder R.A. (48) die kwam aangereden, ramde het voertuig van M.S. Karwafodi raakte zodanig gewond dat hij ter plaatse het leven liet. 

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen dat R.A. de veroorzaker van deze aanrijding is. Hij is in het bezit van een geldig rijbewijs, terwijl de bestuurder M.S. niet in het bezit is van een rijbewijs.

Het ontzielde lichaam van Karwafodi is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. R.A. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld en is zijn rijbewijs ingevorderd. Beide voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. 

Thursday 02 April
Wednesday 01 April
Tuesday 31 March