NPS steunt protestmanifestatie; halt toeroepen aan beleid
14 Feb 2020, 19:02
foto


De NPS roept haar leden op, waar mogelijk, de protestmanifestatie maandag te ondersteunen. De groene partij zegt dat via haar mogelijkheden steeds kenbaar gemaakt te hebben zich niet terug te kunnen vinden in het beleid, van de regering onder leiding van Desi Bouterse. Dit beleid ontwricht op diverse gebieden totale samenleving en vernietigen een goede toekomst van de Surinamer. Daarom wordt het initiatief van Stephano Biervliet ondersteund. 

Met het laatste schandaal van het ongeoorloofde gebruik van gelden van de burgers bij de Centrale Bank heeft de huidige NDP regering weer eens bewezen lak te hebben aan wet en regelgeving, stelt de NPS. De partij vindt dat een halt toegeroepen moet worden aan de handelingen en het beleid van de huidige machthebbers onder leiding van president Bouterse, ondersteund door minister Gillmore Hoefdraad. 

De NPS ondersteunt elke rechtvaardige strijd voor verbetering van de situatie in het land. Gehoopt wordt dat het volk o.a. hiermee zal aangeven niet achter het beleid van de NDP-regering, zoals dat thans wordt uitgevoerd, te staan en dat men op 25 mei a.s. inderdaad naar de stembus gaat en de juiste keus maakt voor een beter Suriname.
Advertenties