Lijk Zwampweg: 16-jarige gedood; dader aangehouden
04 Feb 2020, 17:09
foto
Het ontzielde lichaam van Dion Beeldstroo is aangetroffen in een trens in het district Wanica. Hij is doodgeschoten. De dader is ook aangehouden.


Het ontzielde lichaam dat werd aangetroffen langs de Zwampweg in een trens te Lelydorp is van Dion Beeldstroo. Hij is op 28 januari doodgeschoten met een jachtgeweer. Hangende het onderzoek is Vidjai J. (18) aangehouden waarna hij in verzekering is gesteld. Hij moet de persoon zijn geweest die Beeldstroo heeft doodgeschoten omdat hij hem chanteerde, meldt de politie Public Relations. 

Vidjai J. moet Beeldstroo hebben aangezet om bij hem thuis een beroving te plegen hetgeen hij ook deed samen met een andere man. De beroving mislukte omdat huisgenoten van Vidjai J. kans zagen uit de woning te rennen en hulp te roepen.

Beeldstroo begon Vidjai te chanteren en vroeg zwijggeld. Vidjai betaalde hem een bedrag maar Beeldstroo eiste meer geld van hem. De 53-jarige Paino C. gaf Vidjai toen een jachtgeweer waarmee hij Beeldstroo moet hebben doodgeschoten. Vervolgens dumpte hij diens lijk in de trens. Paino C. is hangende het onderzoek ook in verzekering gesteld. Ene jongeman bekend als Chivos heeft Vidjai vermoedelijk geholpen om Beeldstroo van kant te maken. Chivos en de kompaan van Beeldstroo zijn nog voortvluchtig.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April