Lesley Artist heengegaan; dc Jurel diep geschokt
23 Jan, 22:17
foto
Lesley Artist, gewezen dorpshoofd van Redi Doti.


Lesley Artist, ex-kapitein van Redi Doti en gewezen Assembleelid (NDP 2010-2015) is na een ziekbed, overleden. Hij is ook voorzitter geweest van de Vereniging Inheemse Dorpshoofden in Suriname. Artist is 45 jaar geworden. Zijn heengaan is bij velen als een schok aangekomen. 

Districtscommissaris (dc) van Para, Armand Jurel, zegt desgevraagd aan Starnieuws diep geschokt en verslagen te zijn met het heengaan van Artist. Hij condoleert zijn familie, de gemeenschap van Carolina en heel Suriname met het droevige nieuws. De dc merkt op dat Artist in verschillende functies het land gediend heeft. Het overlijden van Artist is een aderlating voor vooral Para en de Inheemse gemeenschap, zegt Jurel. 

Artist was geruime tijd ziek. Hij is ook voor behandeling naar Cuba geweest. Personen die hem onlangs nog ontmoet hebben, dachten dat het beter ging met hem. Daarna kwam het nieuws dat hij opgenomen was. Hij overleed vanavond in 's Lands Hospitaal. De dc wenst vooral zijn vrouw, kinderen en familie heel veel sterkte toe. 
Advertenties

Sunday 16 February
Saturday 15 February
Friday 14 February