Na verkeersovertreding: Maisha Neus blijft voorzitter STREI!
17 Sep 2019, 16:40
foto


Maisha Neus blijft voorzitter van STREI! Het hoofdbestuur van de partij heeft als sancties gesteld dat zij geen alcoholische dranken consumeren en zal onderhevig zijn aan controle. Zij is verplicht afstand te nemen van de presidentskandidatuur en van de kandidatuur voor De Nationale Assemblee.

De maatregelen van het hoofdbestuur van de partij volgen na de verkeersovertreding van Neus, waarbij zij onder invloed van alcohol had deelgenomen aan het verkeer. Neus zal zich moeten bewijzen om eventueel in aanmerking te komen voor de kandidatuur voor het presidentschap en voor De Nationale Assemblee.

Voorts zal Neus zich beschikbaar stellen aan een maatschappelijk doel dat betrekking heeft op de verkeersveiligheid. In een verklaring zegt de politieke partij dat zij een integriteitscode heeft. Het hoofdbestuur wil met de maatregelen aantonen dat de erkenning van deze integriteitscode werkelijk gevolgen heeft bij de handelingen van individuen in functie en leden van STREI! Als deze in strijd zijn met de code. "Wij nemen als persoon verantwoordelijkheid voor onze daden, en zullen elkaar daarop ook aanspreken," schrijft ondervoorzitter Gulshan Alibux. "We zullen ons ondanks de sancties onbaatzuchtig blijven inzetten voor Suriname."
Advertenties