55-jarige fietser omgekomen
16 Sep, 11:38
foto


Kenneth Kasmo (55), die op de fiets was, is op zondagavond overleden na te zijn aangereden door de bromfietser Richwan T. (19). Deze aanrijding vond plaats in de Djamoestraat. Ter plekke aangekomen trof de politie van bureau Geyersvlijt de bromfietser aan op het wegdek. De fietser was niet aanspreekbaar. Bij aankomst van de ambulance constateerde het verplegend team dat de fietser geen teken van leven meer vertoonde. 

Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast. Het ontzielde lichaam van Kasmo is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

Onderzoek wees uit dat de bromfietser reed over de Djamoestraat en ging richting de Lemmetjestraat. De fietser reed in tegenovergestelde richting. Ter hoogte van pand nummer 22 kwam de bromfietser, door tot nog toe onbekende redenen, op de rijhelft van de fietser met als gevolg de aanrijding.

Richwan T. is ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij na verhoor heen gezonden. Zijn bromfiets is voor herkeuring in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties