Opening Palmentuin Waka Pasi op 7 augustus
19 Jul 2019, 20:38
foto
First Lady Ingrid Bouterse heeft standhouders in de gelegenheid gesteld de cabana's van Palmentuin Waka Pasi Craft & More te bezichtigen. (Foto's: NII)


De opening van Palmentuin Waka Pasi Craft & More, met 24 cabana's, vindt op 7 augustus plaats. De geselecteerde standhouders hebben vrijdag een rondleiding gekregen van First Lady, Ingrid Bouterse-Waldring. De bouw van de Waka Pasi is in afrondende fase. De standhouders hebben alvast een kijkje genomen in de cabana's en konden de omgeving bezichtigen. 

De Palmentuin Waka Pasi Craft & More is geïnitieerd vanuit het Bureau van de First Lady en is bedoeld om toeristen te laten zien wat Suriname te bieden heeft op het gebied van craft. Alle vormen van craft zullen op één plek worden aangeboden. Na de rondleiding werd een instructiemeeting gehouden met de standhouders, waarbij met hen de instructies en regels werden doorgenomen, meldt het Nationaal Informatie Centrum. 

Standhouders krijgen een rondleiding. 

Volgens Cultuurdirecteur Elvira Sandie zal de Waka Pasi een enorme boost geven aan onze cultuurontwikkeling. “De Palmentuin behoort tot het Wereld Erfgoed en als je vlak naast de Palmentuin een bruisende locatie hebt waar cultuur verkocht wordt, dan zal dat onze cultuurontwikkeling tot een grotere hoogte brengen”, meent de cultuurdirecteur. Bij de bezoekers van de Palmentuin zal de nieuwsgierigheid gewekt worden ook een bezoek te brengen aan de Waka Pasi, verwacht Sandie. 
Advertenties