SLM gaat met Boeing in zee; leasen toestel beklonken
22 Jun 2019, 00:00
foto


De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) zal met Boeing in zee gaan. Starnieuws verneemt dat na intensieve onderhandelingen vrijdag een overeenkomst is getekend met Boeing. De national carrier zal een Boeing 777-200ER leasen bij Boeing. De bedoeling is dat uiteindelijk een Boeing 787 Dreamliner wordt aangeschaft. 

Het complete onderhoud van de Boeing 777-200ER die geleased wordt, zal plaatsvinden door Boeing. Vernomen wordt dat het de bedoeling is dat het toestel in oktober in Suriname moet aankomen. Het gaat om een vliegtuig van Singapore Airlines, dat vloog onder registratie 9V-SVL. 

De huidige Airbus 340-313 is intussen twintig jaar oud. De SLM heeft het toestel in 2015 binnengehaald. Dit toestel is overgenomen van Air China. Het toestel was ruim vijf maanden uit de roulatie voor een groot onderhoud en is per 31 mei weer ingezet op de Mid-Atlantische route. Door verschillende aanpassingen wordt er voorlopig geen infligth entertainment aangeboden. Passagiers kunnen gebruik maken van hun eigen gedownloade content op hun mobiele telefoon, laptop of tablet. 
Advertenties

Wednesday 17 August
Tuesday 16 August
Monday 15 August