Man omgekomen door gevecht tijdens een feest
14 May 2019, 18:14
foto


Benito Wijnerman (42) is heeft dinsdag, tijdens een vechtpartij het leven gelaten. De politie van Latour begaf zich aan de Surimamboweg, alwaar het slachtoffer werd aangetroffen. Hij had een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijn rechteroog en vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. 

Onderzoek wees uit dat tijdens het feest op het adres een vechtpartij uitbrak tussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben gemaakt van de een van de groepen. Hij belandde op een gegeven moment op straat waarbij hij een vuistvuurwapen tevoorschijn moet hebben gehaald waarmee hij schoten moet hebben gelost. Niemand is daarbij gewond geraakt. Een groep mannen moet hem vervolgens hebben aangevallen. De mannen hebben Wijnerman zwaar mishandeld. Hoogstwaarschijnlijk is hij ten gevolge van deze mishandeling doodgegaan, meldt de politie Public Relations. 

Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie. De  zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. 

Saturday 30 May
Friday 29 May
Thursday 28 May