Lucille Hardenberg terug naar NDP; liefde VHP van korte duur
03 May 2019, 18:06
foto
Lucille Hardenberg (midden) terug naar de NDP. Zij had de partij uit ontevredenheid verlaten en had zich aangesloten bij de VHP. Zij is hartelijk verwelkomd door de partij.


Lucille Hardenberg, dochter van NDP-ston futu Lucien Hardenberg, is vanmiddag teruggekeerd naar de NDP. Samen met NDP voorzitter Desi Bouterse kwam zij in Ocer binnenrijden waar ze hartelijk werd verwelkomd door de enthousiaste aanwezigen. Hardenberg had de partij in maart de rug toegekeerd en zich aangesloten bij de VHP, waar zij groots is verwelkomd. 

Hardenberg is terug naar de NDP gelet de binding die deze beweging heeft met het volk en de doelen die door president tevens voorzitter van de NDP heeft gesteld om Suriname verder te ontwikkelen. Bouterse heeft gewezen op de liefde en het respect die Surinamers naar elkaar dienen te demonstreren. 

Bouterse riep de NDPers in Ocer op om daarin voor te gaan. Hij is de partijleden erkentelijk voor het hartverwarmende onthaal van Hardenberg en vroeg hen om dit gegeven niet aan te grijpen om te schimpen naar de VHP, de partij waar Lucille onlangs was toegetreden.

Starnieuws verneemt dat Lucille Hardenberg de VHP formeel op de hoogte gesteld heeft van haar terugkeer naar de NDP. 
Advertenties