OWT&C vraagt begrip voor werk Slangenhoutstraat
01 Apr 2019, 10:44
foto
Het werk aan de Slangenhoutstraat heeft meer tijd gekost dan gepland. Vanmorgen was het verkeer in de omgeving ontregeld.


De asfalterings-
werkzaamheden aan de Slangenhoutstraat hebben wat meer tijd in beslag genomen dan was gepland. Het werk zou om 4.00 uur in de ochtend worden afgerond, maar er is meer tijd nodig, zegt Henk Wip, hoofd van de afdeling Verkeer van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C). Vanmorgen ontstond er een verkeersopstopping omdat de weg nog niet opengesteld is.


De asfalteringswerkzaamheden aan de Van t Hogerhuysstraat ter hoogte van Surmac zijn afgerond. Beide rijbanen zijn opengesteld voor het verkeer. De Slangenhoutstraat is nog even gesloten. Het ministerie doet een beroep op de weggebruikers nog wat begrip op te brengen zodat deze werkzaamheden uitgevoerd worden voor een veilig en vlotter verkeer.

Volgens Wip zijn de asfalteringswerkzaamheden vrijdagavond begonnen. Naast de asfalteringswerkzaamheden is er ook een portaal geplaatst voor het verkeerslicht. Gelet op de uitvoering van het project zijn de werkzaamheden wat uitgelopen, waardoor een filevorming was in het gehele gebied rondom de Van t Hogerhuysstraat.

Wip zegt dat met man en macht gewerkt is om de werkzaamheden uit te voeren en uiteindelijk is de Van t Hogerhuystraat nu beter begaanbaar. Mede door de verkeerslichten die geplaatst zijn, zal er sprake zijn van een betere verkeersontwikkeling. OWT&C doet er nu alles aan om de resterende werkzaamheden gauw af te ronden zodat de Slangenhoutstraat ook geheel opengesteld kan worden. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd in verband met de spoedige openstelling van de nieuwe brug te Beekhuizen.
Advertenties