Eskak: PL zal ontwikkelingskansen creëren voor eenieder
11 Mar 2019, 08:58
foto
Nasier Eskak, DNA-kandidaat PL in Wanica en trekker van het campagneteam in dit district.


De Pertjajah Luhur (PL) erkent het recht tot ontwikkeling van eenieder. De partij zal zich daarom beijveren om ontwikkelingskansen te creëren voor elke burger, in het bijzonder de jongeren. Die zullen daardoor in staat zijn om hun eigen vooruitgang te bepalen, maar ook de vooruitgang van het land mede helpen bepalen.

Dit zei Nasier Eskak zaterdagavond bij de goed bezochte PL-manifestatie in het district Wanica. Hij is DNA-kandidaat van de PL in Wanica, tevens trekker van het campagneteam in dit district. Eskak benadrukte dat bij de PL de mens, en daarmee het volk van Suriname, altijd centraal staat. “Wij herkennen en erkennen de urgente behoefte van het volk van Suriname om bevrijd te worden van de wurgende greep van de huidige economische crisis. PL staat klaar voor het volk om te strijden voor verbetering en verandering, om ons allen in staat te stellen een goed leven te kunnen leiden. Weg met populistisch beleid, het is tijd voor de noden van het volk! Weg met armoede, het is tijd voor ontwikkelingskansen! Weg met sociale onzekerheid, het is tijd voor sociale zekerheid!” sprak hij de mensen toe.

De PL-topper stelde dat bouwen aan de ontwikkeling van Suriname een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid is. “Als zonen en dochters van dit mooi land hebben wij het recht op verantwoord en integer leiderschap en bestuur, dat ons leidt naar het realiseren van één gemeenschappelijke uitdaging: dit mooi land op te bouwen tot een paradijs, waar alle Surinamers op een waardige, harmonieuze en veilige wijze kunnen leven en werken. Wij willen een Suriname waar een ieder op elk maatschappelijk aspect gelijke ontwikkelingskansen kan genieten en daarmee voor zichzelf een kwalitatief goed bestaan kan opbouwen.”
Advertenties

Monday 25 May
Sunday 24 May
Saturday 23 May